Controale ale Poliției Rutiere pe raza orașului Rovinari

Conform Inspectoratului de Poliție Județeană Gorj, în urma controalelor efectuate zilele acestea în trafic, pe raza orașului Rovinari au fost constatate două infracțiuni, pentru care s-au întocmit dosare penale.

***

La data de  21 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au identificat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din oraş Rovinari, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

***

La data de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraş Rovinari au identificat în trafic un tânăr de 30 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului.