Strategie şi spirit de echipă – Paintball

Paintball_PVP_Arena_Motru

Strategie, spirit de echipă, relaxare.

Cum vremea de afară nu-ţi oferă prea multe oportunităţi de mişcare şi evadare din cotidian, şi cum din păcate, oraşul Rovinari nu stă foarte bine la capitolul “entertainment”, nu sta-n casă, nu moţăii într-o cafenea, adună-ţi prietenii şi daţi o fugă la Paintball PVP Arena Motru.

Dacă ai jucat cel puţin odată în viaţă Counter-Strike, cu siguranţă o să-ţi facă plăcere o partidă de Paintball. Dacă nu ai jucat până acum, tot o să te ajute să te deconectezi pentru câteva ore de la stresul de zi cu zi.Paintball PVP Arena Motru

Nu trebuie să-ţi faci griji de costum, de markere (armele de paintball), de muniţia aferentă (bilele cu vopsea), toate intră in preţul biletului.

Cum ajungi la Paintball PVP Arena Motru ? E simplu, ţi-am ataşat şi o hartă, iar Google Maps ştie să te ducă exact unde trebuie.

Băieţii de acolo sunt de nota 10, sună, fă-ţi o programare, şi nu uita, cu cât sunteţi mai mulţi, cu atât “nebunia” din arenă o sa fie mai mare.

Pe facebook, la adresa https://www.facebook.com/PaintballMotru1/, găseşti toate informațiile de care ai nevoie: adresa, numărul de telefon, prețurile practicate.

Distracție plăcută!

Câteva poze de ieri, 18.12.2016, când am testat arena.