www.primariarovinari.ro – un website de amatori

Site-ul Primăriei Rovinari, www.primariarovinari.ro, deşi este site-ul unei instituţii publice şi ar trebuii să conţină linkuri corecte şi informaţii actualizate, utile vizitatorului, acesta abundă în linkuri inexistente, moarte sau informaţii neactualizate.
Odată cu schimbarea de “culoare” a site-ului, de la portocaliu(PDL) la alb(ALDE) au apărut şi problemele. Deşi au trecut luni bune de atunci, nimeni nu s-a sinchisit să le corecteze, probabil din respectul acordat cetăţeanului/vizitatorului .
Poate, în urma demersului nostru, cineva, de la departamentul care se ocupa cu menţinerea şi actualizarea siteului, o să facă un pustiu de bine să corecteze linkurile greşite şi dacă se simte în toane bune, poate mai actualizează şi din informaţii.
Şi pentru a arăta că suntem de bună-credinţă, chiar îi ajutăm în acest sens, trecând în revistă câteva erori şi greşeli:

  1. Linkul spre facebook din cadrul site-ului are un URL greşit, inexistent. Site primaria rovinari
  2. Să-mi spui că “www.primariarovinari.ro“, e puţin hilar. Dacă ajung pe site, crede cineva că habar n-am pe ce site am intrat? Sau dacă ajung întâmplător, nu văd antetul paginii? nu văd URL-ul paginii?

 

 

 

Primaria Rovinari3. Galeria foto a site-ului este “moartă”. Nici un link nu funcţioneză, nici un album nu este accesibil. Să mai pomenesc că ultimele poze adăugate sunt din 2012 ?

 

 

 

 

 

Primaria Rovinari4. Hotărâri de Consiliu Local neactualizate. Ultimele HCL de pe site sunt din septembrie 2016. 

 

 

 

 

 

 

 

Primaria Rovinari5. Ultima Organigramă pe site este din 2015.

 

 

 

 

 

 

Primaria Rovinari6. În buletinul informativ, încă figurează ca primar, Vodislav Claudiu Dorinel. De aici trag concluzia că, din iunie, nimeni nu a mai fost interesat de această secţiune. 

 

 

 

 

Primaria Rovinari7. La Agenda culturală, se pare ca ultima actualizarea a fost prin 2015. Ceva mai actual avem ?

 

 

 

 

 

De final…

Primaria Rovinari pe Facebook
Am avea o întrebare: Primăria Rovinari, prin contul de facebook, ar trebuii să dea share la o postare a primarului legată de aniversarea a 35 de ani, de existenţă a oraşului Rovinari, sau Primăria, Consiliul Local să posteze un astfel de articol, la care eventual primarul să dea share?

Menţiune: Pe site-ul primăriei nu există un articol care să facă referinţă la acest eveniment.