Tineri talentați! Un pugilist rovinărean a obținut Centura de Aur

Pugilistul rovinărean, Mihalache Adrian, legitimat în cadrul Clubului Sportiv “Jiul Rovinari 2016”, a câștigat locul I la Turneul Internațional Centura de Aur “Nicolae Linca”, Iași, turneu de nivel semimondial. Tânărul l-a învins cu 3-2 pe pugilistul spaniol Salyador Molina, care este vicecampionul Europei. Arbitrajul competiției a fost asigurat de brigada Rusiei, Belarus, Ucraina, Bulgaria și Turcia, făcând o impresie foarte bună delegatului general din Comisia Rusiei.
Mihalache Adrian a mai obținut medalia de aur la Cupa României de seniori și medalia de bronz în cadrul campionatului “U 22” Brăila. Grație rezultatelor remarcabile, pugilistul rovinărean a fost convocat în lotul național de seniori pentru a se antrena alături de marii campioni ai României. Mihalache Adrian va participa la Campionatul European din Bulgaria, ce se va desfășura în luna iulie.
Menționăm și alți pugiliști care au avut rezultate importante la competițiile naționale: Dumitrachi Ionuț Alexandru, Tăran Orlando, Deaconu Ioan, Nicola Adelin, Macriși Romulus, Borș Alexandru, Marcu Robert, Dragu Gabriel, Botea Robert, Mișcodan Fabian și Almăjan Ionuț.
Robert Filip, primarul orașului Rovinari, i-a felicitat pe sportivii premiați: “Mulțumesc din suflet băieți că ne reprezentați orașul, județul și țara cu mândrie”, informează gorjeanul.ro.