Petrică Mâțu Stoian a dat în radar! Artistul a rămas fără permis

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian, a fost lăsat pieton de polițiștii rutieri gorjeni. Solistul a fost surprins conducând cu o viteză peste limita legală, chiar pe raza localității Drăguțești. Aparatul radar a înregistrat o viteză de 114 km/h. În consecință, artistul a suportat rigorile legii, pierzând dreptul de a mai conduce autoturismul pe o perioadă de trei luni. Mai mult interpretul de muzică populară a primit și o amendă în valoare de 1.300 de lei, informează antena3.ro.
Petrică Mâțu Stoian este unul dintre cei mai iubiți artiști din țară, cu un repertoriu valoros de cântece populare. Artistul și-a făcut debutul în lumea muzicii la cunoscuta emisiune “Tezaur Folcloric”, moderată de Marioara Murărescu.
Interpretul a participat la la festivalul “Maria Lătărețu“ de la Tirgu Jiu din 1993, unde a reușit să câștige primul loc în cadrul concursului de talente.
Artistul este angajat al Ansamblului Artistic Profesionist ,,Doina Gorjului” din Targu Jiu, încă din anul 1995. Melodiile sale se caracterizează prin simplitate, armonie, veselie și autenticitate. De-a lungul carierei sale, solistul a colaborat cu numeroși artiști de muzică populară, printre care amintim: Nuclina Stoian și Constantn Enceanu.