Primăria Rovinari îşi prinde, din nou, urechile în siteul propriu

UPDATE: Pe data de 19.06.2017, Primăria adaugă un nou anunţ colectiv, dar cu aceeaşi problemă. 

Cu ceva timp în urmă, semnalam o grămadă de linkuri incorecte sau informaţii expirate pe siteul Primăriei Rovinari în articolul www.primariarovinari.ro – un website de amatori.

La scurt timp după publicare, o parte a problemelor semnalate, au fost verificate şi corectate. Lucru pe care l-am apreciat.

Acum câteva zile(pe 14.06.2017), am remarcat un “anunţ colectiv” pe publicat pe site, dar fără link sau posibilitate de mărire a pozei să putem distinge şi noi, muritorii de rând, despre ce este vorba.

Fiind îngăduitor din fire, mi-am permis să aştept corectarea acestuia. Corectare, care nu a mai venit. Mai mult, pe data de 16.06.2017, a mai apărut un anunţ colectiv, cu exact aceeaşi problemă.

Anunţurile, pot fi vizualizate, pentru o persoană cu un minim de cunoştinte de operare, dar ce ne facem cu ceilalţi???

Mai jos, pun şi eu linkurile spre documentele(pozele) respective, la o dimensiune la care să poată fi citite, şi trăiesc cu speranţa, că persoana desemnată pentru întreţinerea şi actualizarea informaţiilor de pe siteul Primăriei o să mai şi verifice, din când în când măcar, calitatea muncii sale.

Anunt colectiv din 14.06.2017

Pagina 1  ||  Pagina 2

Anunt colectiv din 16.06.2017

Pagina 1  ||   Pagina 2

Anunt colectiv din 19.06.2017

Pagina 1  ||  Pagina 2

More in 2017, amatori, Primaria Rovinari, site
VOTEAZĂ și tu proiectul inițiat de Colegiul Gheorghe Tătărescu în “ţara lui Andrei”

 Colegiul „Gheorghe Tătărescu” din Rovinari participă în cadrul competiției naționale de proiecte organizată de OMV Petrom, ce finanțează idei inovatoare...

Atenție! Pericol de dărâmare

Recomandăm celor care își parchează mașinile în parcarea nou amenajată pe strada Slt. Constantin Laurențiu Lixandru, stradă recent reabilitată, să...

Close