Doi sportivi celebri, audiați în dosarul „Videochat în saloane de înfrumusețare”

Sportivii Mihai Gabriel Feroiu și soția sa, Bianca Feroiu, medaliată la nivel național pentru culturism, au fost audiați în dosarul „Videochat în saloane de înfrumusețare”, alături de alte 10 persoane. Anchetatorii care au instrumentat cazul au stabilit că persoanele vizate pot fi cercetate în libertate. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au efectuat, marți, mai multe percheziții pe raza Municipiului Târgu Jiu, într-un dosar de evaziune fiscală.

Oamenii legii au vizat mai multe saloane de înfrumusețare, sub suspiciunea de desfășurarea de activități infracționale, prin intermediului internetului.

“Există suspiciuni că, în perioada 2012-2017, mai multe persoane au realizat venituri din prestări de servicii, prin intermediul internetului, de natura videochat, în mod continuu şi cu titlu de îndeletnicire, fără ca aceste venituri să fie declarate în mod corespunzător pentru a fi supuse impozitării şi taxelor legale. Nu le-au declarat în scopul sustragerii de la plata impozitelor şi taxelor datorate bugetului de stat” , a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, potrivit libertatea.ro.
Prejudiciul creat este de 500.000 de euro, informează gj.politiaromana.ro.

sursa foto: facebook &twitter

 

More in Parchet, poliție, Târgu Jiu, Tribunalul Gorj
cartofi confiscati
Polițiștii din Rovinari au confiscat 1.200 kg. de cartofi

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Mârșani, judeţul Dolj, a fost sancționat contravențional de polițiștii din...

Trei posturi vacante la Liceul Auto din Târgu Jiu

Liceul Auto "Traian Vuia" din Târgu Jiu scoate la concurs trei posturi vacante: secretar, administrator și electrician. Examenele se vor...

Close