PNL Gorj promovează valorile tradiționale în Capitală

Organizația PNL Gorj a anunțat, printr-un comunicat de presă, postat pe pagina oficială de Facebook, că se va respecta în continuare programul vizitelor la Parlamentul României, inițiat de deputatul Severus Militaru.
Un grup de aproape 50 de elevi și 7 profesori din Municipiul Motru și Comuna Dragotești a vizitat, marți, Palatul Parlamentului. Cunoscutul deputat, Dan Vîlceanu, a fost cel care a îndeplinit oficiile de gazdă.
Politicianul le-a vorbit elevilor despre cum se desfășoară activitatea în Parlament, le-a prezentat Palatul Parlamentului, sala unde se susțin ședințele de plen și le-a oferit informații despre procedura de votare.
Copiii de la Dragotești au purtat tradiționala ie, simbolul spiritului autohton.
“Elevii învață la școli din municipiul Motru și comuna Dragotești, sunt olimpici la diverse discipline și copii care au fost implicați în proiectul ”Povestea iilor de la Dragotești”, un eveniment dedicat Zilei universale a iei tradiționale românești.
Din delegația de copii a făcut parte și fiica regretatului nostru coleg, fostul deputat Severus Militaru, cel care a fost inițiatorul acestui proiect prin care elevii pot vizita Parlamentul României”, se conchide în comunicatul emis de Departamentul Comunicare al PNL Gorj.