Primii “suspecți” în cazul vibratoarelor descoperite în parc

politia continua ancheta

Polițiștii gorjeni continuă să facă verificări pentru a stabili circumstanțele în care plasele cu vibratoare au ajuns în parc, printre tobogane. Incidentul a avut loc miercuri seara, când locatarii blocurilor de pe strada General Christian Tell, din Târgu-Jiu, au descoperit mai multe plase cu jucării sexuale și alte obiecte cu aceeași destinație, abandonate chiar lângă locurile de joacă ale copiilor. Târgujienii susțin că obiectele erotice au legătură cu perchezițiile efectuate marți dimineața, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj , în dosarul “Videochat la saloanele de înfrumusețare”.

“Efectuăm verificări pentru a stabili împrejurările în care au ajuns la fața locului”, au informat reprezentanții IPJ Gorj, scrie jurnalul.ro. Localnicii din apropierea parcului unde au fost lăsate plasele sunt revoltați de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că martori au fost și copii. În acest context, exista riscul ca cei mici să atingă obiectele și să contacteze diferiți agenți patogeni, ce le puneau sănătatea în pericol.

“În primul rând, pot să fie infectate cu tot felul de viruși, pot să pună mâna pe ele copiii, să se joace cu ele, revoltător este că le-a aruncat acolo, în părculeț, putea să le arunce la coșul de gunoi. Nu e normal să le arunce acolo. Cred că are legătură cu perchezițiile făcute la saloanele de înfrumusețare, probabil se făcea videochat și de aceea le-a și aruncat cineva”, declarat un localnic, potrivit aceleași surse citate.
La sosirea echipelor din partea autorităților locale, plasele cu vibratoare nu mai erau în parc.