Marcel Romanescu, decizie importantă privind conducerea PNL Gorj

Marcel Romanescu

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a declarat că pe lista sa de priorități nu se află preluarea conducerii organizației județene a PNL Gorj. Edilul dorește să-și concentreze atenția asupra atribuțiilor ce le implică funcția de primar, pe primul loc fiind interesul cetățeanului.
„Este exclus să preiau conducerea organizației județene a PNL. Mă interesează în mod deosebit Primăria municipiului și cetățeanul din municipiul Târgu Jiu. O să mă vedeți mult mai puțin implicat în manifestările politice, dar mă veți vedea în activitatea administrativă și la toate întâlnirile care îmi ocupă foarte mult timp”, a afirmat Marcel Romanescu, potrivit igj.ro.

De la vorbe la fapte!

Edilul gorjean a organizat audiențe cu cetățenii, încă de la instalarea în funcție. Astfel, primarul a luat act de problemele cu care se confruntă locuitorii.  Administrația locală a pus la dispoziția cetățenilor și un număr de telefon, la care se pot sesiza problemele punctuale.

În urma sesizărilor primite, serviciile competente vor merge la fața locului și vor rezolva reclamația. Numărul de telefon este 0253.984.

Marcel Romanescu a participat la alegerile locale, din data 11 iunie 2017, din partea partidului PNL și l-a învins pe contracandidatul său, Aurel Popescu, reprezentantul organizației politice PSD.

Victoria politicianului a fost o surpriză pentru târgujieni, după ce Primăria orașului Târgu Jiu a fost condusă, din anul 2000, de Florin Cârciumaru, reprezentant PSD.