Brand de țară: Un gorjean plimbă oile cu mașina

Multe ne sunt date să vedem în fiecare zi pe drumurile gorjene, însă nu mereu avem parte de o asemenea imagine. În această speță avem un autoturism, marca Dacia, și trei oi. Poate părea destul de bizară asocierea, dar este cât se poate de reală și da, se întâmplă în localitatea Vârț, pe E79/Dn66.

O mașină a fost fotografiată în trafic, având pe scaunele din spate trei miorițe. Nu se știe dacă bietele animale au fost furate sau, pur și simplu, erau duse de proprietarul mașinii pentru a fi vândute, dar cert este faptul că gestul lui reprezintă pericol pentru ceilalți participanți în trafic.
Fotografia ne duce cu gândul la afirmațiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a propus, plin de elogiu, ca oaia să fie brand național, înlocuind simbolul frunzei.

Se pare că șoferul mașinii a înțeles rațiunea ministrului și promovează miorița, nu doar pe câmpurile gorjene, ci și pe drumurile naționale.

PS: Fotografia a fost realizată de un cititor și trimisă pe adresa de contact a site-ului nostru

More in Gorj, mașină, oaie, străzi gorjene
AJOFM Gorj
140 de locuri de muncă în Gorj

Potrivit datelor făcute publice de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (A.N.O.F.M), gorjenii au la dispoziție 140 de locuri...

recomandari IPJ Gorj
Polițiștii gorjeni ne sfătuiesc! Prevenirea infracțiunilor de înșelăciune

Polițiștii gorjeni recomandă cetățenilor să nu mai apeleze la numerele de telefon menționate în anunțurile privind achiziționarea unor mașini de...

Close