Doi tineri gorjeni, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare

retinuti

Doi tineri de 28 de ani, respectiv 33 de ani, din Târgu Jiu au fost reținuți pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, sub acuzația de săvârșirea infracțiunii de amenințare. După încetarea măsurii reținerii, cercetările vor continua cu suspecții în stare de libertate.

Victima, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitate, a sesizat polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, cu privire la faptul că cei doi suspecți l-au amenințat cu acte de violență, în timp ce ce se afla internat la Secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean Tudor Vladimirescu Târgu Jiu. Se pare că că cei trei nu erau la primul conflict.
Victima și cei doi agresori au mai fi avut o altercație în trecut, în fața unui bar din Municipiu. Tânărul de 19 ani a fost lovit de cei doi suspecți cu un corp contondent.
În cauză oamenii legii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare.
Sursa: gj.politiaromana.ro

More in Dosar penal, IPJ Gorj, Târgu Jiu, victimă
recomandari IPJ Gorj
Polițiștii gorjeni ne sfătuiesc! Prevenirea infracțiunilor de înșelăciune

Polițiștii gorjeni recomandă cetățenilor să nu mai apeleze la numerele de telefon menționate în anunțurile privind achiziționarea unor mașini de...

politia continua ancheta
Primii “suspecți” în cazul vibratoarelor descoperite în parc

Polițiștii gorjeni continuă să facă verificări pentru a stabili circumstanțele în care plasele cu vibratoare au ajuns în parc, printre...

Close