Fii la modă vara aceasta urmând cele mai cool sugestii de la stiliști

Moda vara aceasta

Sezonul estival este o oportunitate pentru iubitoarele de modă de a crea și de a purta diferite ținute colorate și accesorizate cât mai original. Ofertele stiliștilor sunt extrem de variate și se pot adapta oricărui stil, trebuie doar să îndrăznești!
Anul 2017 vine cu tendințe noi în modă, dar se și reinventează stiluri mai vechi. De la imprimeuri și culori trendy, până la croieli care te avantajează indiferent de siluetă. În materie de accesorii, stiliștii recomandă cerceii supradimensionați, ce vor completa cu succes garderoba ta. Astfel, vei fi mereu elegantă, cu un look fresh ce te va scoate din anonimat.

Vă prezentăm tendințele  sezonului estival, din care vă puteți inspira și realiza ținutele de zi cu zi.

1.Dungile colorate, oblice, clasice sau fluide nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei fashioniste. Fie că sunt verticale, orizontale, subțiri sau groase, vara aceasta ești liberă să alegi orice model îți dorești, indiferent că mergi la birou sau într-un loc de vacanță.

2.Imprimeurile florale și fructate sunt vedetele acestui sezon estival, o nebunie de culori ce-ți inspiră energie și poftă de viață.

3.Rochiile de vară și bluzele cu printuri florale sunt un must have al verii. Accentele florale te vor transforma într-o apariție chic oriunde alegi să mergi.

4.Motivele etnice, de inspirație tradițională sunt utilizate în domeniul modei de stiliștii din toată lumea. Iile românești sunt din nou în vogă în acest an, așa că nu ezita să achiziționezi o ie românească pe care o poți purta cu o fuste sau pantaloni.

5.Pe lista trendurilor se află și bulinele, prezente pe toate podiumurile internaționale. Fie că vorbim de buline albe, negre sau colorate, toate vor da ținutei tale o notă romantică, dar și jovială, fiind perfecte pentru birou sau o ieșire în oraș.
Tendințele în domeniul modei se schimbă de la sezon la sezon, însă fashionistele trebuie să fie cât mai creative și să treacă prin filtrul propriu, orice schimbare în domeniu.
Sursa: www.amafashion.ro