Recomandări Cinema. Descoperă noile producții ce fac senzație pe marile ecrane

Cinema

Cinematograful “Sergiu Nicolescu”, Târgu Jiu, vă pune la dispoziție următoarea listă cu filme ce vor rula joi, 13.07.2017, cu următorul program:

1. War for the Planet of the Apes  este una dintre cele mai de succes trilogii, cu un final genial. Este cel mai votat film din cadrul trilogiei “Planet of the Apes”. Producția va putea fi vizionată începând cu ora 18.00.

2. Sinopsis Spider-Man: Homecoming este unul dintre cele mai apreciate filme de aventură al cărui supererou este, așa cum sugerează și titlul, chiar Spider-Man. În rolul personajului principal este cunoscutul actor Tom Holland. Omul Păianjen este cel mai popular personaj de benzi desenate din istorie, spun realizatorii. În acest film este prezentată o versiune mai comică a supereroului Spider-Man . Filmul va putea fi vizionat începând cu ora 15:30.

3. Despicable Me 3 se întoarce pe marile ecrane pentru a continua aventurile lui Gru, Lucy și a adorabilelor lor fiice, Margo, Edith și Agnes, alături, bineînțeles de simpaticii Minioni. Animația va putea fi urmărită începând cu ora 14.00.
Vizionare plăcută!
Sursa: www.cinemagia.ro