Iulia Albu, mesaj acid pentru Antonia: “apare cu perdeaua în ”fund-al”

Iulia Albu

Iulia Albu continuă jurnalul ironiilor la adresa vedetelor autohtone, ale căror ținute nu se ridică la nivelul exigențelor stilistice, susținute cu vehemență de vedetă. Așadar, divele de pe plaiurile mioritice nu au scăpat de ochiul critic al stilistei și au primit calificativul “nu ai stil”.

Sub lupa Iuliei a intrat nimeni alta, decât frumoasa Antonia. Deși a lăudat-o pentru unele ținute pe care a ales să le poarte la diverse evenimente mondene, se pare că de această dată Antonia nu este în grațiile juratei de la emisiunea “Bravo, ai stil”.

Iulia Albu, critici acide la adresa cântăreței

Recent, Antonia a postat pe contul ei de Facebook o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie, extrem de sexi, cu model animal print. Surprinzător este faptul că problema Iuliei nu este costumul ales de vedetă, ci locul unde a făcut fotografia, mai exact, chiar lângă fereastra camerei.

“Antonia revoluționează fotografia de pițipoancă, renunțând vehement la ficus și selfie-urile în baie, teritoriu deja revendicat de către Alberto Velea. Nu că nu ar arăta bine în outfit-ul animal print și cu perdeaua în ”fund-al”,” a scris Iulia Albu, pe site-ul ei iuliaalbu.com.
Până în prezent, Antonia nu a răspuns comentariilor cunoscutei stiliste.
Iulia Albu este unul dintre cei mai controversați stiliști din țară. Stilul excentric, dar și talentul au ajutat-o să se remarce în fața maselor, fiind o apariție unică la fiecare ieșire publică.

Vedeta a trăit o frumoasă poveste dragoste, cu designerul Mihai Albu cu care are o fetiță, Mikaela. Cei doi au divorțat în anul 2012, iar în prezent relația dintre ei este destul de tensionată, pe fondul custodiei fetiței.