Minoră de 15 ani dată dispărută. Polițiștii au deschis o anchetă

Politia

O femeie, în vârstă de 33 de ani, din Municipiul Târgu Jiu, a anunțat polițiștii din cadrul I.P.J. Gorj, în data de 12 iulie, că fiica sa a dispărut de acasă. Femeia nu a mai primit nicio veste de la tânără, ceea ce a determinat-o să anunțe autoritățile. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări.
Tânăra dispărută se numește Stănescu Ancuța, are 15 ani, înălţime 1,60 m, greutate aproximativ 52 kg, față ovală, păr lung vopsit ciocolatiu, ochi căprui, fără semne particulare, îmbrăcată cu o fustă și o bluză de culoare albă și încălţată cu sandale de culoare gri.
Persoanele care o cunosc sau dețin informații ce pot contribui la identificarea minorei, sunt rugați să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Poliția Română a înregistrat 5.541 de cazuri de persoane dispărute

Anul trecut, la nivel național, Poliția Română a înregistrat 5.542 de persoane declarate dispărute, printre care 3.646 erau minori.
În ultima săptămână, polițiștii din întreaga țară au depistat 180 de persoane care erau dispărute sau existau pe numele lor mandate emise  de instanțele de judecată.

Sursa:gj.politiaromana.ro