Locuri de muncă | Asistent medical debutant la Rovinari

loc de muncă - asistent medical

Încă un loc de muncă scos la concurs de Primăria orașului Rovinari.

Primăria orașului Rovinari organizează concurs pentru ocuparea funcției de natură contractuală vacantă:

  • Asistent Medical debutant, Cabinetul Stomatologic – Colegiul „Gheorghe Tătărescu”

Concursul pentru ocuparea funcției de natură contractuală vacantă de asistent medical debutant – Compartimentul Asistență Medicală Școlară, va avea loc la sediul Primăriei Rovinari.

Dosarele de înscriere se depun până la data de 28 iulie 2017, orele 16:00, la sediul Primăriei orașului Rovinari, Str. Florilor. nr. 2, județul Gorj, la Compartimentul Centrul de informare a Cetățeanului, Registratură, Transparență Decizională .

Proba scrisă va avea loc în data de 07 august 2017, orele 11:00, urmând ca interviul să aibă loc în data de 10 august 2017, orele 11:00.

Printre puținele condițiile necesare în vederea participării la concurs sunt prezentarea unei diplome/adeverințe de absolvire a școlii postliceală sanitară în specialitatea asistent medical generalist precum și certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R.(Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România).

Fiind un post de Asistent Medical debutant, nu este solicitată experiență în domeniu. Oricine are o diplomă de absolvire a școlii postliceală sanitară în specialitatea asistent medical generalist poate participa.

Mai multe informații găsiți pe site-ul Primăriei orașului Rovinari, la următorul link: primariarovinari.ro/2017/07/concurs-asistent-medical-debutant-2/