Filme la Cinema în această săptămână

Dunkirk
Dunkirk. sursă foto: cinemagia.ro

În această săptămână, la ambele cinematografe din Târgu Jiu, Cinema City Mall şi Sergiu Nicolaescu ,o să putem urmări două filme noi.

 • Dunkirk (2017)

  Filmul, suprinde povestea trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.Filmul reuneşte o distribuţie impresionantă din care fac parte actorii Tom Hardy („Mad Max: Drumul furiei”), Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy şi debutantul Fionn Whitehead.

  Rulează de miercuri la Cinema City Mall  şi de joi la cinema Sergiu Nicolaescu

 • Valerian și orașul celor o mie de planete (Valerian and the City of a Thousand Planets) (2017)

  “Valerian și orașul celor o mie de planete” este noul film de aventuri SF al lui Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au făcut istorie, precum Leon, Al cincilea element, sau Lucy, și se bazează pe seria de benzi desenate-cult cu același nume, care au inspirat o generație de artiști, scriitori și cineaști.

  În secolul 28, Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne), formează o echipă pentru operațiuni speciale, însărcinată cu menținerea ordinii în teritoriile locuite de oameni.

  Rulează începând cu ziua de joi în ambele cinematografe.

Alături de cele două producţii încă mai rulează, pentru cei care săptămâna trecută nu au avut timp să meargă la cinema, Planeta Maimuţelor: Războiul precum şi Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă.

Sursa: www.cinemagia.ro