Punct de livrare Emag.ro la Rovinari

Punct livrare emag rovinari

Cunoscutul magazin online emag.ro, oferă în urma unui parteneriat cu Poşta Română, posibilitatea livrării comenzilor dumneavoastră prin PostCollect, asigurat prin flota proprie, direct la oficiul poştal din oraşul Rovinari, într-un termen, de multe ori, mult redus faţă de varianta standard, asigurat de o firmă de curierat.

De multe ori, un produs comandat joi, sau vineri, ajunge la dumneavoastră de abia pe luni, pe marţi, ca să nu mai vorbim ca anumite firme de curierat mai greşesc la Tg-Jiu, la dispecerat, când alocă coletul, şi coletul dumneavoastră se plimbă o zi prin Tg Jiu, datorită denumirii faptului că există o stradă cu aceaşi denumire în mai multe oraşe, iar cei care fac trierea coletelor nu verifică şi oraşul(Personal am păţit asta de vreo 5-6 ori, mereu cu aceaşi firmă de curierat, preferată din păcate de emag.ro).

Avantajele acestei modalităţi sunt că nu mai depindeţi de curier, să pierdeţi o jumătate de zi aşteptându-l. Din momentul primirii SMS-ului, puteţi merge când doriţi şi aveţi timp pentru ridicarea coletului. În cazul în care nu aţi plătit contravaloarea produselor direct pe site, puteţi plăti la ghişeu atat cash cât şi cu cardul. De asemenea, puteți alege opțiunea “deschiderea coletului la livrare” la fel precum în cayul firmelor de curierat.

Deşi această optiune este disponibilă de aproximativ 2 luni, rovinărenii nu se înghesuie să o folosească.

 Ca un exemplu în acest sens, astăzi a fost ridicat primul colet livrat de emag prin acest serviciu de la poşta din Rovinari.