ATENȚIE! Sindromul Dăncilă la Rovinari

Probabil deja sunteți obișnuiți(și e foarte grav, că am ajuns să ne obișnuim și să tolerăm aceste aspecte) cu greșelile de exprimare ale primului Ministru al României, Vasilica-Viorica Dăncilă, dar cred că tocmai s-a lansat o noua modă în politica românească, sau e ceva contagios, analizăm evoluția situației în perioada următoare.

Într-un interviu acordat recent la TV SUD, primarul orașului Rovinari, a dorit să arate tuturor că este un susținător înfocat al actualului prim-ministru, intrând în rând cu “lumea bună” a politicii romanești, fiind atins de harul divin numit Sindromul Dăncilă. Cu puțin antrenament are toate șansele să o detroneze pe  dna. Dăncilă. Oare vorbim acum despre următorul prim-ministru ???

 

 

Suntem oameni, deci suntem predispuși la greșeli, chiar și de exprimare, problema mai mare e atunci când aceste greșeli le fac persoane cu funcții, persoane care fără cunoștințe temeinice de limba română și o dicție ireproșabilă nu ar avea ce cauta în aceste funcții.

 

More in Cartea nu muscă, Robert Filip Prim-Ministru, Rovinari
Festivalul Berii 2017
Festivalul Berii în Rovinari – 2017

Primăria oraşului Rovinari, Consiliul Local Rovinari, împreună cu Casa de Cultură şi Biblioteca Rovinari, anunţă pentru perioada 14 august -...

Orasul trist
În orașul trist, dosarele s-au stins!

Acum un an, unii ne promiteau că oamenii buni vor face orașul să râdă. Pe zi ce trece, ne dăm seama...

Close