Lanț de ilegalități și intimidări la ApaRegio Gorj SA – CED Rovinari

La începutul săptămânii, am găsit la intrarea în bloc, o înștiințare precum – dacă cetățenii orașului Rovinari nu încheie contract cu ei (Aparegio Gorj SA) pentru furnizarea serviciilor de apă și canal, vor fi debranșați și amendați. O înștințare fără număr/dată de înregistrare, dar semnată de Georgescu Florin în calitate de Șef CED Rovinari. Înștințarea în sine este o intimidare, să fugi repede la sediul lor și să semnezi cu ei contractul pentru furnizarea serviciilor de apă și canalizare.

Când ajungi acolo, o să fi pus să completezi un formular precum soliciți preluarea serviciilor de apă și canalizare la nivel de branșament aferent.
Formular pe care ești pus să scrii că ești de acord cu folosirea datelor personale conform Reg. 679/27.04.2016.

Ți se cere copie dupa CI și copie dupa actul de propietate, dar nu spune nimeni nimic despre protejarea datelor cu caracter personal, cine te asigură că datele din documente nu ajung pe nu știu unde!?

Cel mai grav este că ești pus să semnezi un contract în alb, nesemnat, contract în care nu sunt trecute tarifele practicate.

Așa vor ei sa incheie peste 4000 de contracte cu locuitorii orașului Rovinari.

Grav este și faptul că, cei de la Apă Canal Salubritate Srl, societate in subordinea Consiliului Local Rovinari, societate care în prezent asigură serviciile de apă si canal, nu au făcut nici o înștințare, dar au avut grijă ca la inceputul lunii iulie să elibereze/livreze facturi.